U bent hier

Afwasautomaten

Novotronic besturing 
Deze zeer geavanceerde en intelligente elektronica zorgt voor een grote variëteit in afwas- programma's en een juist verloop hiervan. 

 

Eenknopsbediening 
Miele afwasautomaten zijn met een volledig elektronische besturing uitgerust. Dit betekent minder slijtage, langere levensduur en meer intelligente programma's. De eenknopbediening zorgt voor een eenvoudige en comfortabele bediening. Een draai aan de knop volstaat om het gewenste programma samen met de gepaste temperatuur in te stellen.

 

Besteklade 
De met een octrooi beschermde besteklade komt u bij het schikken en uitruimen tegemoet. U hoeft zich niet meer te bukken. Uw bestek wordt bijzonder schoon en hygiënisch behandeld. 

 

  Aanduiding programmaverloop 
Tijdens het afwas- programma duiden LEDs aan in welke fase het programma zich bevindt.

 

  Controlelampjes 
Zodra zich iets voordoet dat het afwasresultaat kan beïnvloeden wordt u daar onmiddellijk van op de hoogte gebracht. Controle- lampjes gaan branden als u bv. vergeten bent de kraan open te draaien, of de sproeiarm door een te groot serviesstuk geblokkeerd is. 

 

Startuitstel 
Het startuitstel biedt u de mogelijkheid elk programma tot 9 uur en bij sommige uitvoeringen tot 24 uur later van start te laten gaan. Zo kunt u de machine bijvoorbeeld ook 's nachts laten draaien. Als u over nachttarief beschikt, is dat meteen ook spaarzaam. 

 

Verstelbare bovenste korf 
Om de spoelruimte echt optimaal te kunnen benutten, kan de stand van de bovenste korf heel makkelijk in de hoogte worden aangepast. Zelfs met een volgeladen korf kan men probleemloos links of rechts de hoogte in drie standen aanpassen. Het bijzondere hieraan is dat de korf ook schuin kan geplaatst worden.